Over ons

Wie zit er achter de schermen bij RDB? En wie zorgt voor uw perfecte ervaring?

Over RDB Party & Entertainment.

Opgericht op 1 februari 2018. een bedrijf dat zich richt op de essentie van theater, het entertainen van de gast. Vermaak en kwaliteit staan op de eerste plaats. In de relatief korte bestaanstijd heeft RDB een breed scala aan straattheater, acts, DJ’s etc ontwikkeld. Zowel voor particulieren als bedrijven hebben we voor ieder wat wils. Van groot tot klein, van kinderfeest tot festival, met evenveel passie zet RDB passend entertainment neer.

Zelfs entertainment op maat is mogelijk. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Rodney Den Broeder (1997).

Afgestudeerd acteur/artiest aan de theaterschool in Tilburg en initiatiefnemer van RDB – Party & Entertainment. Zijn ervaring, kennis en breed scala aan creativiteit gebruikt hij dagelijks om nieuwe acts en theater te maken. Hij streeft naar hoogwaardige kwaliteit entertainment en werkt daarom uitsluitend met ervaren acteurs, entertainers en technici.
zijn kracht ligt bij humor en vermaak maar ook voor een serieuze noot draait hij zijn hand niet om. Hij heeft zijn sporen onder meer verdiend bij verschillende entertainmentbureaus en theatergezelschappen waar hij meer dan genoeg ervaring en inspiratie heeft opgedaan om dit bedrijf een mooie start te geven.

Volg ons op 

Social Media